Is Chrono24 safe to buy from?

And is there anything I should look for when buying?

Reply
·

Buy from their proffessional dealers. (Not private)

Someone with alot of sales, and a high rating.

·
BadgeHoarder

Buy from their proffessional dealers. (Not private)

Someone with alot of sales, and a high rating.

Fantastic. Thank you! I have now placed an order, so I am crossing my fingers everything is going to plan. 🤞🏻

·

Hej Nicolaj

Jeg har købt mange ure på Chrono24 uden problemer. Jeg prøver altid at finde en erhversmæssig forhandler, og tjekker også altid deres rating.

Hvis du køber fra private så ville jeg helt undgå dem der ikke vil benytte Escrow-service (Chrono24 "holder" pengene som mellemmand og udleverer dem ikke før du har fået uret og er tilfreds). Du har tid nok til at få det kontrolleret hvis du er i tvivl om ægtheden/kvaliteten.

Jeg har en enkelt gang haft "problemer" med et dyrt Panerai, som havde en løs skrue og gik lidt for upræcist (kan ske under transporten). Jeg fik det fikset/justeret på sælgers regning og Chrono24 trak min udgift fra i købesummen.

Mit eneste råd.......det er et DYRT sted at surfe rundt😂

Møjn fra Djævleøen

·

Åh og hvis du finder en dansk forhandler (dem er der mange af), så klik ind på deres profil og find den danske butik/netbutik. Her vil uret altid være en del billigere, da Chrono24 tager kommision af købet, hvilket forhandleren så smider oven i prisen på Chrono24.

Og husk at det er dyrt (moms/afgifter) at handle uden for EU. Du kan se takster på Skat. Jeg har tit kigget på ure fra Japan (gode priser), men med moms og importtold bliver de tit dyrere. Har generelt haft bedst held i Tyskland.

Så har morfar ikke mere info.....